10 juni/ Oljan nådde sitt målområde $52-55, vad gäller nu?

Oljan är tekniskt stark upp till $54-nivån (diagram källa: Infront) Oljan är tekniskt stark upp till $54-nivån (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Sist vi tittade till oljan (Brent) i finansbloggen den 30 maj, framgick att oljan var långsiktigt på väg upp mot $54-nivån, med målområdet $52-55.

Igår fick vi se oljan testa kanaltaket och $52.82 som högst. Den kortsiktiga tradern fick dock ingen möjlighet att finna en ny fördelaktig entry och får finna sig i att stå på sidan och se på då oljan stiger. Den mer långsiktige spekulanten har sin målkurs på $54 (sedan en tid tillbaka). Detta innebär att oljan nådde sitt målområdet $52-55!

Hur ser den tekniska analysen ut härifrån då?
Om vi granskar RSI-kurvan kan vi se att denna vägrar lämna 70-gränsen och detta både bekräftar och understryker som tidigare nämnt, den positiv bilden. Oljan kommer testa $54-nivån inom kort.
Uppe vid denna nivå blir den tekniska analysen neutral, då sannolikheten för ett +4 uppställ till $58 är lika hög som en rekyl -4 tillbaka till $50.


Rekommenderad utbildningsfilm (gratis):
-Oljan skall upp och testa $54 (13 maj 2016)
-Glidande medelvärden - trubbel i paradiset (så förlorar du 28 gånger i rad!)

VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln