16 juni/ Fingerprint ned under 85,50 kr - var finns nästa stöd?

Köparna är inte på plats i Fingerprint (diagram källa: Infront) Köparna är inte på plats i Fingerprint (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Köparna är inte på plats i Fingerprint. Detta konstaterade vi i gårdagens finansblogg.

Aktien försökte visserligen att rekylera upp igår men när de större placerarna uteblir, är det endast kortsiktiga aktörer
som köper på sig aktier, och när priset vänder ned det lilla minsta, ja då skall aktierna ut
fort som "#% (valfritt svärord)!
 

Nästa stöd finns nere vid 63 kr-nivån (diagram källa: Infront) Nästa stöd finns nere vid 63 kr-nivån (diagram källa: Infront)
Detta var precis det vi såg igår.

Rent tekniskt kan vi konstatera att Fingerprint handlades under den viktiga stöd/motståndsnivån 92,10 kr, och detta triggade allt fler säljare att agera under gårdagens förlopp. 

Fingerprint stängde till slut under stödnivån på 85,80 kr och därmed utlöste aktien en liten säljsignal. Detta är ännu ett exempel på varför vi inte köper aktier som faller. Samtidigt kan vi dock se att RSI-värdet befinner sig på låga 26 och en upprekyl kommer allt närmare. Fingerprint finner nästa stöd först nere vid 63 kr-nivån. För tillfället har marknaden inte givit några ledtrådar om sannolikheten för en test av denna.

Rent konkret - så kan man agera
Den strategiske swing-tradern är flat, och fortsätter så att vara. Den nedgång vi nu ser kommer ge en mycket saftig köpsignal, förr eller senare. men eftersom vi inte vet om det blir förr, eller senare så måste vi fortsätta att stå på sidan och titta på. medan du väntar på en denna saftiga köpsignal, passa på och FÖRKÖP min kommande trading bok som kommer att publiceras nu i sommar i begränsad upplaga (endast 400 ex). Ta del av 21 års erfarenhet, inom trading och teknisk analys!
-Förköp boken direkt!
-Läs först mer om denna bok!


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 
Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln