20 juni/ Fingerprint visar styrka - så ser den tekniska analysen ut!

Fingerprint handlas fortfarande under 85,50 kr (diagram källa: Infront) Fingerprint handlas fortfarande under 85,50 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint rekylerar upp idag, och vi står på sidan och missar hela kalaset. Nåväl, vi missade även surströmmingen hela vägen ned också! Så är det att swing-trada. Det enda som egentligen spelar någon roll är dock förstås att aktiepriset rör sig rätt när vi har en position. När vi inte har någon spelar det som bekant ingen roll hur aktien rör sig. Även om det är lätt att känna, som att det gör. 

I vår senaste finansblogg fastställde vi att Fingerprint befann sig i en säljsignal men att en upprekyl var på ingående (då RSI befann sig kring låga 30). Denna "information" går förstås inte att handla på och därför var riktlinjen att fortsätta att vara flat (utan position).

Hur ser den tekniska analysen ut nu då?
Ingenting har förändrats. Fingerprint har ingen köpsignal på plats och handeln sker faktiskt fortfarande under 85,50 kr (vilket är ett svaghetstecken). Den underliggande trenden är dessutom ned, och aktien tradas faktiskt fortfarande väldigt nära ett 3-månaders lägsta (trots dagens uppgång). Sannolikheten har dock ökat för uppgång, men inte tillräckligt mycket.

Den strategiska swing-tradern tar bara ett bet då oddsen är i dennes favör. Så är det inte nu. Alltså får vi fortsätta att invänta en tydlig köpsignal.


Missa inte min kommande TRADINGBOK - FÖRKÖP (begränsad upplaga)!
I väntan på denna saftiga köpsignal, passa på att FÖRKÖPA min kommande TRADING-BOK om daytrading/swingtrading/teknisk analysens skolbok, som släpps nu i sommar!
Denna kommer tryckas upp i begränsad upplaga (endast 400 ex) - säkerställ ditt exemplar nu på en gång!

-Beställ denna via denna länk!
-Läs först mer om vad detta är för bok!
 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

 • Micke • 20 juni 2016 11:30:24
  Nej jag menar egentligen inte att jag är av annan uppfattning utan att jag försöker lära mig vad du letar efter. Du har oändligt mycket mer erfarenhet än mig så försöker plocka in allt jag kan.
 • Det finns inga hemligheter, allt finns i bloggarna. Titta på äldre köpsignaler får du se!
  Om du vill lära dig mer kan jag rekommendra videoutbildningarna eller den kommande boken!
  .
  http://www.tasajten.se/utbildning-24689366
  .
  Tänk att man kan köpa 21 år erfarenhet från trading, samlad i en bok för 480 kr!
  (Per, tasajten.se)

  20 juni 2016 11:36:12

 • Micke • 20 juni 2016 10:56:54
  räcker över 85.5 eller det ska till någon tydlig formation? Utbrott med volym, över nyckelnivåer, RSI vänder upp med kraft och SRSI korsar fint. Tycker det känns som hyffsad konfidens ändå?
 • Hej Micke,
  Det är upp till var och en att tolka Fingerprint. Som jag ser det, så finns ingen köpsignal på plats (därmed absolut inte sagt att någon har rätt eller fel, alla måste finna sin egen väg).
  Om Du anser att aktien har en köpsignal, då ska du köpa! (Strunta då i vad någon blogg skriver).
  Lycka till !
  (Per, tasajten.se)

  20 juni 2016 11:26:05

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln