21 juni/ Fingerprint stiger upp mot 85,50 kr - får vi en köpsignal om denna nivå bryts?

Fingerprint inne i en upprekyl av okänd dignitet (diagram källa: Infront) Fingerprint inne i en upprekyl av okänd dignitet (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint kämpar med näbbar och klor för att ta sig tillbaka upp över stöd/motstånds-nivån 85,50 kr.

I gårdagens finansblogg konstaterade vi att det inte fanns någon köpsignal på plats. Idag stiger aktien ytterligare +1,25 % förändrar detta något?
 

OMX-index: Är börsen inne i en hausse-marknad? (diagram källa: Infront) OMX-index: Är börsen inne i en hausse-marknad? (diagram källa: Infront)

Så ser den tekniska analysen ut nu:
Självklart håller vi fokus på pris och RSI. Den som vill, håller ögonen på andra indikatorer. Titta bara inte på för många. Max 2, helst 1, kan till och med vara bäst med ingen? Nåväl, RSI-kurvan har varit nere under 30-nivån och vänt. Detta är absolut ett positivt tecken! Men frågan är fortfarande, är trenden upp eller ned?

Och svaret är: Ner.

Jaha så var det med den saken. Vi köper (och håller) aldrig aktier som faller. Framför allt inte i en negativ trend. Men buy-on-dips då (köp på rekyl)? Fungerar utmärkt i en hausse-marknad! Frågan är förstås då, har vi det nu?

Fingerprint befinner sig i någon typ av upprekyl, som visserligen kan vara en "uppgångsfas", men eftersom vi inte "vet" (sett några tekniska indikationer) det, så vet vi inte heller våra odds (om vi tar ett bet på långsidan)...och om vi inte vet våra odds, då kan vi inte ta något bet!  Inte ens om aktien bryter upp över 85,50 kr.Missa inte min kommande TRADINGBOK - FÖRKÖP!   (obs! Begränsad upplaga)
I väntan på denna saftiga köpsignal, passa på att FÖRKÖPA min kommande TRADING-BOK om daytrading/swingtrading/teknisk analysens skolbok, som släpps nu i sommar!
Denna kommer tryckas upp i begränsad upplaga (endast 400 ex) - säkerställ ditt exemplar nu på en gång!

-Beställ boken nu på en gång, så jag inte blir utan!
-Läs först mer om vad detta är för bok!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln