23 juni/ Fingerprint klarar inte stiga - hur långt ned ska aktiepriset?

Köparna är inte på plats (diagram källa: Infront) Köparna är inte på plats (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Köparna i Fingerprint är inte i kontroll. Säljarna har pressat ned aktien under stödet 85,50 kr, och denna nivå har nu blivit ett motstånd.

I de senaste finansbloggarna har vi konstaterat att aktien befinner sig i en fallande trend (ur det kortare perspektivet) och när en aktie faller så köper vi inga aktier. Fingerprint finner ett svagt stöd nere på 77,25 kr, och ett starkare nere vid 63 kr-nivån. 

Ur det tekniska perspektivet kan vi se att RSI-kurvans positiva momentum är på väg att ebba ut. Detta är ett negativt inslag. Den tekniska analysen är negativt tiltad och så länge vi inte ser några "nya toppar", eller "stigande bottnar" så är bevisligen säljarna fortfarande i majoritet. Marknaden har än så länge inte givit några indikationer på hur långt ned aktien kan falla. Vi får nöja oss med att konstatera att sannolikheten är högre för fortsatt nedgång.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln