27 juni /Fingerprint rasar - hur ser den tekniska analysen ut?

Den tekniska analysen sa åt oss att sälja Fingerprint i tid! (diagram källa: Infront) Den tekniska analysen sa åt oss att sälja Fingerprint i tid! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

De som följer (agerar) den tekniska analysen har klarat sig bra i nedgången i Fingerprint.
Förra veckan konstaterades i tasajtens och torsdagens finansblogg att mer nedgång var att vänta.

Fingerprint föll ned under 85,50 kr, och detta innebar per definition mer teknisk svaghet. Det konstaterades även att ny styrka inte var på plats bara för att aktien steg upp över 85,50 kr igen. Förra veckans besök uppe vid 85,50 kr-nivån visade sig mycket riktigt bli tillfällig, och idag åker alla aktier på.

RSI-kurvan har nu vänt ned igen och detta är ett svaghetstecken, framför allt då den negativa vändningen inträffar redan på låg höjd. Det är som när man önskar sig ett nytt monopol i födelsedagspaket, men man får ett par långkalsonger till!

Ingenting har därmed förändrats i den tekniska analysen. Fingerprint är mer sannolikt på väg mot lägre priser och kommande nedgång kommer att ge oss ett saftigt köpläge, när väl köpsignalen är på plats (nu är den inte det). 

Examensfråga TTCP - Tasajtens Trading-Coach Program:
Ett aktiepris faller därför att:
a) köparna är på plats
b) därför att Loka-förrådet är slut uppe på ECB:s huvudkontor i Bryssel
c) därför att säljarna är i majoritet


Svar: C, därför att säljarna är i majoritet, och varför i hela fridens namn skulle vi vilja köpa aktier då? (de som försökt "fyndköpa" Fingerprint på 100 kr? 90 kr? 85,50 kr får göra om detta examensprov tills man får godkänt)

 

I denna bok får du lära dig UBÅTS-TRADING, samt varför denna trading-strategi är så fördelaktig! FÖRKÖP boken redan idag! I denna bok får du lära dig UBÅTS-TRADING, samt varför denna trading-strategi är så fördelaktig! FÖRKÖP boken redan idag!

Lär dig UBÅTS-TRADING!   
FÖRKÖP min nya tradingbok som släpps denna sommar! (endast 530 kr)

Det finns fortfarande böcker kvar att FÖRKÖPA, av min nya trading-bok som släpps denna sommar i begränsad upplaga! (upplagan endast 400 ex). Efterfrågan är dock hög och antalet tillgängliga exemplar blir allt färre!

Pris: totalt 530 kr
(430 kr för boken + 100 kr för porto m.m) 
I denna bok får du bland annat lära dig UBÅTS-TRADING och hur du tänker och agerar som en professionell trader.

Denna bok är däremot ett "fyndköp!"
21 års erfarenhet från börs och trading, förpackat i en bok som du kan köpa för endast 530 kr.
Snabba dig om du vill ha en bok! De kommer ta slut!
-Ja tack,  jag vill köpa ett exemplar av denna bok innan den tar slut, det vore dumt att missa detta! klicka här för att genomföra sitt FÖRKÖP! 

VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln