9 aug/ Fingerprint försöker bryta igenom sitt motstånd - kommer det att gå?

Fingerprint inne i en klassisk siraps-formation (diagram källa: Infront) Fingerprint inne i en klassisk siraps-formation (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint fortsätter att handlas kring marknadens rättvisa värde 100 kr-blankt.

Aktien försöker nu på nytt att bryta upp genom kanaltaket.

RSI-kurvan stiger och detta visar på positiv teknisk styrka, men aktien har sannolikt för lågt momentum (hastighet) för att klara detta på egen hand (utan någon positiv nyhet eller liknande) just nu.

Oavsett vilket, så ser vi tydligt att det går trögt, och Fingerprint har nu gått in i en klassisk "siraps-formation" (inte att blandas ihop med "Tsipras-formation"). Den tekniska analysen är sammantaget "neutral", och det finns därmed ingen edge i att vara lång just nu.

Men hur blir det då med påvens mössa?

Jo då, den är fortfarande lustig, något som innebär att aktien skall upp till 200 kr (1000 kr innan split), på mycket längre sikt. Detta lär inträffa då smart-phones korten byggt upp en stadig kassa, med kontinuerligt stabilare cash-flow, som bolaget kan använda för att expandera med.

När kan detta förväntas inträffa?

Ja, då säger jag som jag brukar på frågor med "omöjliga" svar:
-Ring och fråga!  

I detta fall, Fingerprint Cards: VXL 031 - 60 78 20
 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln