10 aug/ Fingerprint visar styrka - köpsignal i sikte!

Köpsignal i sikte (dock ännu inte riktigt på plats), diagram källa: Infront Köpsignal i sikte (dock ännu inte riktigt på plats), diagram källa: Infront

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint stiger idag upp över den fallande trendlinjen.

Detta är som bekant en positiv indikation, men att det fortfarande inte skapats någon tydlig (kortsiktigare) köpsignal

RSI-kurvan närmar sig nu det fallande kanaltaket och dessutom 70-nivån. Detta indikerar på styrka, men samtidigt stiger risken för en rekyl också. Vi har sålunda en stark aktie med ett högt RSI (som kan trigga en rekyl/vinsthemtagning).

Låt oss i stället fokusera på den stigande trendlinjen. Om däremot denna bryts, då får vi en stark och tydlig köpsignal. Denna möter nu upp på 110 kr-nivån (stigande). Därmed inväntar vi ett genombrott av denna, och om så sker köper vi aktien med 80 öres stigande steg.

Exempelvis: 110,10/ 110,90/111,70/112,50 kr (en fjärdedel på vardera nivån). Men se upp, trendlinjen stiger, och om därmed kommer dessa nivåer också att stiga.

Vi är beredda!

 

Den matematiska trenden (enligt Excel) slog igår (9 aug) om till positiv. Den matematiska trenden (enligt Excel) slog igår (9 aug) om till positiv.
Låter man i stället Excel räkna ut den matematiska trenden i Fingerprint så finner man att denna blir allt starkare, och trendvärdet igår (9 aug) tog sig upp från negativt territorium till positivt.

Detta pekar på att trenden nu pekar uppåt för aktien.
 
DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln