18 aug/ Fingerprint testade 100 kr blankt igår - därför är trenden upp!

Föll ned till 100 kr-flat igår. Just nu är Fingerprints aktie värd 100 kr. Varken mer. Varken mindre (diagram källa: Infront). Föll ned till 100 kr-flat igår. Just nu är Fingerprints aktie värd 100 kr. Varken mer. Varken mindre (diagram källa: Infront).

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint håller som bäst på att bygga upp en ny bas-formation.

I går fick vi se Fingerprint falla ned till fair-value 100 kr-blankt, och på denna nivå finns ingen edge i varken en lång eller kort position just nu.


 

Stigande bottnar och stigande toppar, pekar på att den underliggande trenden är positiv (diagram källa: Infront) Stigande bottnar och stigande toppar, pekar på att den underliggande trenden är positiv (diagram källa: Infront)

RSI-kurvan faller, men detta spelar mindre roll då aktien har signalerat för att den underliggande trenden just nu är "positiv". Aktiens senaste "bottnar" och "toppar" är trots allt stigande (se diagrammet till höger).

Rent konkret gäller följande. Fingerprint är på väg upp men vi har ännu inte någon tydlig köpsignal med "rätt" (fördelaktiga) odds på plats.

På mycket längre sikt skall Fingerprint upp till 200 kr-nivån (1.000 kr innan splitten). Det är lika säkert som amen i kyrkan!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln