24 aug/ Fingerprint rusar +8,0 % efter teknisk köpsignal - du var väl med!

Fingerprint utlöste en saftig köpsignal - och tasajtens finansbloggs alerta läsare var med även denna gång! (diagram källa: Infront) Fingerprint utlöste en saftig köpsignal - och tasajtens finansbloggs alerta läsare var med även denna gång! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint utlöste idag en tydlig och stark köpsignal, då aktien bröt upp över det stigande platå-taket.

Denna köpsignal skickades ut idag förmiddags. För att läsa denna klicka här!

Inköpsstrategin var som så många gånger förr, att öka positionen vid stigande kurs. Den som följt anvisningarna är nu lång på:
109,10/109,80/110,50/111,20

Detta ger ett inköpssnitt på 110,35 kr och just nu har vi en edge i vår position. Sannolikheten för att vi skall komma ut som vinnare i denna trade är "mycket hög". Detta är vad "high-probability-trading" handlar om. Jag satte målkursen till 114 kr minimum, och tydligen var aktien uppe i 114,20 kr som högst idag! Den strategiska tradern sålde någonting på denna nivå (kanske en tredjedel, kanske hälften, kanske ingenting). Om man inte tar hem (lite i alla fall) lite vinst då målkursen uppnås, finns ingen vits att ha någon. eller hur?

Nåväl, den som låste lite vinst efter att målkursen uppnåtts, är glad. Den som ville chansa med "allt" har fortfarande en "bra" position i marknaden.

Då Fingerprint är en momentum-aktie skall nu priset fortsätta att rusa utan någon större rekyl. Annars är någonting fel. Fingerprint har nu ingenting att göra under 110 kr-nivån. Den strategiska tradern säljer hälften redan om 111,20 kr passeras (sista inköpspunkten), och resten om 110 kr faller (du  tänker väl inte låta en vinstgivande trade, förvandlats till en stor förlust? Låter inte som en vinnande strategi över tiden om du frågar mig!).

Huvudscenariot kvarstår dock, Fingerprint är på väg upp mot 114-128 kr.


Om du vill få en mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, registrera din mail-adress här.

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln