25 aug/ Fingerprint rusade igår – så agerar du idag!

Ta hem partiell vinst (diagram källa: Infront) Ta hem partiell vinst (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint steg imponerande igår och den som var med på köpsignalen som skickades ut under gårdagens förmiddag (kring 109,10 kr) har nu en klurig nöt att knäcka då RSI-kurvan stigit till överköpta 70, samtidigt som priset brutit igenom sina motstånd och signalerar för fortsatt hausse.

Hur kan man agera nu?

Det man skall vara på det klara med är att aktien just nu har byggt upp ett starkt momentum, och det vi kan förvänta oss nu av denna typ av aktie är antingen ett ramaskri eller ett mega-vrååål. Ungefär som om Sverige skulle få straffspark i sista avgörande VM kvalmatchen i fotboll.

Fingerprint kommer sålunda antingen att rusa mot nästa motstånds-nivå kring 118-120 kr, eller snabbt som ¤%& (valfritt svärord) falla tillbaka till 109 kr-nivån för den klassiska åter-testen.
Den strategiska tradern ”minskade” sin position då aktien nådde sin målkurs 114 kr (se köpsignalen igår innan lunch). Den aggressiva tradern behöll förstås allt!

Oavsett hur man agerade, så är det mest fördelaktiga beslutet just nu att minska sin position ned till en 1/3 direkt på öppningen. Den som köpte exempelvis 1200 aktier (vid de fyra tillfällena som föreslogs, dvs 300 aktier x 4 tillfällen = 1200), säljer nu tills endast 400 aktier finns kvar i depån (stop-loss för dessa är 110 kr). Med denna position är man fortfarande med på denna vansinnes- färd, samtidigt som man har hängslen, livrem, krockkudde, och ejectknapp. Man skulle kunna säga att med denna strategi är sannolikheten extremt hög för att vi skall komma ut som vinnare.


Om du vill få en mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, registrera din mail-adress här.

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln