31 aug/ Fingerprint klarar inte fortsätta vidare upp - stop loss!

Köparna är inte riktigt övertygade, aktien har fallit -2 % och mer får man aldrig förlora på ett enskilt bet! (diagram källa: Infront) Köparna är inte riktigt övertygade, aktien har fallit -2 % och mer får man aldrig förlora på ett enskilt bet! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint klarar inte av att fortsätta vidare uppåt med styrka.

Den kortsiktiga swing-tradern måste spela försvar och ta en stop-loss då aktien fallit -2 % (från 114,20 kr-nivån där köpsignalen aktiverades) som är tumregeln för en maximal förlust på ett enskilt bet.

Rent tekniskt kan vi se att RSI-kurvan backar något, medan priset balanserar på den stigande trendlinjen. Det finns ingen orsak att fantisera om varken det ena eller det andra. Aktien har utlöst en stop-loss och hemligheten är förstås att det inte finns någon hemlighet. Det enda vi (jag och du) behöver göra är att gå ur vår långa position. Denna gång fungerade köpsignalen inte helt enkelt.

Ny köpsignal finns dock i sikte:
Om aktien stiger upp över 120 kr-nivån utlöses en ny köpsignal. Då (om) köper vi aktien på nytt, denna gång till stigande pris: 120,10/ 120,80/ 121,50 kr/ 122,20 kr.

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln