20 sept/ Utbildningsvideo - Elliottsvågteori (repris från webinar med IG den 13 sept)

För dig som vill handla index, guld, olja och aktier smidigt! (klicka på loggan för att läsa mer of fördelarna av att trada hos IG, jag gör det själv) För dig som vill handla index, guld, olja och aktier smidigt! (klicka på loggan för att läsa mer of fördelarna av att trada hos IG, jag gör det själv)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

För dig som missade utbildningskvällen med IG, där jag gick igenom grunderna för Elliotts Vågprinciper, finns nu möjligheten här (nedan) att se denna i repris! 

För dig som vill öppna ett konto hos IG finns möjligheten att få många förmåner hos tasajten.
-Detta är födelarna med att handla hos IG, klicka här!
-Öppna ett konto hos IG, klicka här!
-Jag vill först läsa mer om vilka förmåner jag kan få hos tasajten, om jag öppnar ett konto (se erbjudande nr 3), klicka här!


 
Etiketter: utbildning

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln