22 sept/ Fingerprint nobbar bud från Kina?

Köpsignalen kommer då 119 kr-nivån bryts! (diagram källa: Infront) Köpsignalen kommer då 119 kr-nivån bryts! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Den tekniska analysen är tydlig för tillfället i Fingerprint. 

Den är neutral ur det kortare perspektivet och positiv ur det längre. På sikt skall aktien upp till 200 kr-nivån ur det tekniska långsiktiga perspektivet, och denna nivå sammanfaller väl med mitt fundamentala riktpris 204 kr. 
29 augusti/ Fingerprint - därför är aktien fundamentalt värd 204 kr!

Rykten florerar om att ett kinesiskt bolag skall ha varit spekulant på att lägga ett bud på Fingerprint i somras. Detta stämmer säkert även om bolaget inte bekräftar saken.
Ett bud eller samgående vore förstås det bästa för både aktieägarna och bolaget.
För dig som vill läsa mer om hur ett bud skulle passa in på Fingerprint, kan läsa följande finansblogg:
6 sept/ Fingerprint - är detta nästa bolag att köpas upp?

Den tekniska analysen härifrån
Fingerprint gjorde en up-swing i RSI-kurvan och detta är ett styrketecken. Aktien får dock ingen köpsignal förrän 119 kr-nivån passeras. Den strategiska swing-tradern köper aktien till stigande pris. Varför inte bygga en lång position då följande nivåer bryts:
119/119,70/120,40/121,10 kr.

 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!


Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln