26 september/ Fingerprint faller - blir det en säljsignal om 100 kr bryts?

Den som undrar hur mycket marknaden anser att Fiingerprint är värt, finner svaret i detta diagram - 100 kr! (diagram källa: Infront) Den som undrar hur mycket marknaden anser att Fiingerprint är värt, finner svaret i detta diagram - 100 kr! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint faller ned till det rättvisa priset idag. Det finns som tidigare nämnt ingen teknisk köpsignal på plats, och det fallande RSI-värdet bekräftar att säljarna finns någonstans i periferin. Marknaden anser allt jämt att 100 kr-blankt, det är vad Fingerprint är värt. hade man ansett något annat skulle kursen förstås legat på den nivån.

Att RSI-kurvan har vänt ned igen, från en nivå under 50-gränsen är ett svaghetstecken, och därmed är det mest sannolikt att aktien faller ned under 100 kr-nivån, för att testa köparnas tro.

Det går en bro från hopp till tro, var det någon som sa.

Nåväl, någon säljsignal utlöses dock knappast om Fingerprint faller ned under 100 kr-nivån. Räkna med att aktien studsar upp som en gummiboll om priset kommer allt för långt i från. Den tekniska analysen är trots allt "neutral", och inte negativ.

Rent konkret, ingen signal på plats, och det mest sannolika utfallet är att Fingerprint gör en down-swing ned mot 92-97 kr, bara för att sedan studsa tillbaka upp till 100 kr-nivån.
Vill du ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
Registrera din e-post adress här! 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln