18 okt/ Fingerprint samlar kraft för möjlig köpsignal!

Fingerprint: Möjlig rätvinklig triangel med kommande genombrott uppåt till 70% sannolikhet (diagrammet ritat i Infronts Online Trader) Fingerprint: Möjlig rätvinklig triangel med kommande genombrott uppåt till 70% sannolikhet (diagrammet ritat i Infronts Online Trader)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Den tekniska analysen är för närvarande neutral och den strategiska swing-tradern står på läktaren och tittar på.

Ur det tekniska perspektivet finns dock tydliga positiva tekniska indikatorer.

För det första finner vi en möjlig rätvinklig triangel, och enligt den tekniska analysens skolbok är det som bekant hela 70 % sannolikhet att priset bryter ut genom den horisontella linjen. 

 

Köpsignal kommer då RSI-kurvan bryter upp genom det fallande taket (diagrammet ritat i Infronts Online Trader) Köpsignal kommer då RSI-kurvan bryter upp genom det fallande taket (diagrammet ritat i Infronts Online Trader)

Den som har gjort sin hemläxa i teknisk analys vet att den tidiga köpsignalen uppstår då RSI-kurvan bryter upp genom sitt fallande kanaltak.

Detta innebär inte att vi kommer få se en köpsignal. 

Detta innebär inte heller att denna formation säger någonting om bolagets kvartalsrapport torsdagen den 27 oktober (kl 07:00).

Vi inväntar köpsignalen innan vi agerar! 
 

HANDLA FINGERPRINT MED ETT ENKELT KNAPP-TRYCK
-Även för dig som vill gå kort i aktier!

För dig som vill handla Fingerprint, på ett billigt, enkelt och smidigt vis kan jag rekommenderas IG (som är ett noterat företag på Londonbörsen och ingår i FTSE-250).
-För att läsa om fördelarna av att handla hos IG, klicka här!
 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln