20 okt/ Fingerprint - RSI föll ned under 30, vad gäller nu?

Fingerprint: RSI-kurvan pendlar perfekt mellan 30 och 70 och ned till 30 igen, det kan vi tacka alla robotar för, som är programmerade att köpa då Rsi studsar på 30 och vända possen på 70 (diagram käl Fingerprint: RSI-kurvan pendlar perfekt mellan 30 och 70 och ned till 30 igen, det kan vi tacka alla robotar för, som är programmerade att köpa då Rsi studsar på 30 och vända possen på 70 (diagram käl

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Så har vi då Fingerprints RSI-värde nere under 30. Aktien har nu gjort down-swing från RSI på 70 ned till 30. En nedgång om nästan exakt -25 %. En fjärdedel av bolaget är borta.

Den strategiska tradern fortsätter dock att vara flat, och vi köper endast aktier som stiger, och som befinner sig i en köpsignal. 

Fingerprint för sin köpsignal så fort RSI-kurvan bryter upp genom sitt fallande kanaltak!
 

Trenden enligt Excel - som abonnent på "TRADING-paketet" får du denna varje dag! Trenden enligt Excel - som abonnent på "TRADING-paketet" får du denna varje dag!

Den matematiska trenden enligt Excel
För den som inte litar på människan kan se att den matematiska trenden vände till negativt territorium den 14 september på 104,60 kr. Trendvärdet gick då från +3 till -5, och trenden slog då om till negativ!

Denna matematiska trend publiceras varje dag för tasajtens abonnenter.
-Vill du också få denna till din brevlåda varje dag, klicka här och beställ ett abonnemang!
(gäller för TRADING-paketet).
 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln