25 okt/ Fingerprint rusar +3,00 % ytterligare idag! - Så agerar du nu!

Tack för kaffet. Tack för kaffet.

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

I söndagens finansblogg stack jag ut hakan igen och förtjänade som vanligt en smocka, då jag skrev att Fingerprint var "fundamentalt" billig och att den även tekniskt befann sig vid en vändpunkt med hög sannolikhet för uppgång.

Utsagan var uppgång i dagarna tre:
Uppgång på måndag.
Uppgång på tisdag.
Uppgång på onsdag.
En kommande test av 92-97 kr.

För att läsa dessa tokigheter: klicka här:
23 okt: Fingerprint - så blir Q3-rapporten! Aktien nu billig!

...och ser man på. Vilken tur! Fingerprint steg såväl igår (måndag), som idag (tisdag). Köparna tryckte upp priset till 92-93 kr-nivån i tidig handel. Den som köpte Fingerprint på öppningen igår (88,50 kr) kunde i morse ta hem allt, eller delar till +4,7 % på två dagar!

Detta innebär att Fingerprint nu nått sin första målkurs, och nu går in i spannet 92-97 kr på allvar!

Huvudscenariot kvarstår.
Fingerprint skall stiga i dagarna tre, och sedan leverera en stark rapport på torsdag!

Den strategiska swing-tradern (som vill spekulera över rapport, vilket är fullt acceptabel under särskilda omständigheter) låser in vinst på en tredjedel här och är beredd att sälja ytterligare en tredjedel i morgon, för att stanna med ett 1/3 bet på över rapporten!

 

Tasajtens flygbolag Tasajtens flygbolag

SPRAAAAAAAAAAK från högtalaren:
-Detta är kaptenen på tasajtens flygbolag CASHiiiNG AIR som talar. Vi är just nu på väg till vår destination Gran Canaria, och vi flyger just nu på 9270m höjd och om vi tittar ut ser vi ett solklart väder, och nere bakom oss till vänster ser vi några sura blankare på 90 kr-nivån. Vi beräknas ankomma till vår slutdestination på onsdag kl 09:05. Då bjuds det på rökt gris. Vem som kommer att få betala för kalaset låter vi än så länge vara osagt.
SPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln