2 NOV/ Fingerprint - så ser den tekniska analysen ut nu!

Köparna i Fingerprint samlar kraft - en köpsignal är nu nära, men dock ej ännu på plats! (diagram källa: Infront) Köparna i Fingerprint samlar kraft - en köpsignal är nu nära, men dock ej ännu på plats! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint handlas nästan oförändrat idag. Vi kan konstatera att det finns köpare nere vid det psykologiska stödet kring 80 kr-nivån, men ju närmare 90 kr vi kommer desto osäkrare blir man (köparna), vilket resulterar i att priset faller tillbaka.

RSI-kurvan som vi följer noga, befinner sig allt jämt under det fallande kanaltaket, men kan när som helst bryta igenom. Detta är en av få undantag då vi går emot den rådande trenden, som per definition kommer att vara negativ då detta sker.

En köpsignal i denna typ av aktie, skall om den är "korrekt", innebär kraftig uppgång, och det är därmed rätt förutsättningar för att bygga upp en position (köp) till stigande kurs, förslagsvis med 80 öres spann.

Köpsignalen är dock inte på plats ännu och tålamod är av högsta vikt. Om vi köper aktien på 88 kr eller 91 kr (när/om köpsignalen utlöses) spelar ingen som helst roll. Det viktiga är att aktie stiger efter att vi köpt den. Eller hur?

Sammanfattning: Köpsignalen finns i siktet, men är ännu ej på plats!
 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln