8 nov/ Fingerprint söker sig försiktigt högre i sin köpsignal - vad gäller nu?

Köpsignalen i Fingerprint är intakt, USA:s nya president lär säkert behöva ett inlogg via en fingeravtrycks-läsare! (diagram källa: Infront) Köpsignalen i Fingerprint är intakt, USA:s nya president lär säkert behöva ett inlogg via en fingeravtrycks-läsare! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Vi har en levande köpsignal på plats
i Fingerprint efter att RSI-kurvan brutit upp genom sitt fallande kanaltak.

Inköpsstrategin är redan skriven i sten:

Vi köper aktier då aktien betalas till följande priser:
86,90/ 87,70/ 88,50/89,20 kr 

De två första delarna är redan inköpta, och vi inväntar nu ett rally i aktien så vi kan komplettera med de två sista inköpen, om priset stiger vidare uppåt till 88,50 kr och 89,20 kr.

Målområdet för denna köpsignal är 92-102 kr, och stop-lossen befinner sig på 83,80 kr.

DEN TEKNISKA ANALYSEN HÄRIFRÅN:
Om vi tar en titt på utvecklingen i diagrammet ovan så kan vi se att RSI-kurvan fortsätter att stiga och söker sig försiktigt högre. Detta bekräftar att köpsignalen avancerar som den ska. Men visst, det kunde alltid vara bättre (typ att aktien handlas i 90 kr just nu). Jag lägger dock ingen större vikt vid någon enskild trade, och det skall inte du heller göra. Vi låter sålunda nu bara Fingerprint få bevisa sig, eller fallera! Vi har trots allt inte jättepositionen Oscar på. Vi innehar en halv normalstor position. Inget att skryta på facebook om.


Fotnot: Alla finansbloggar publiceras först till tasajtens abonnenter.
 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln