15 novemmber/ Dividend Swedens Q3 mycket stark - bolaget utvecklas i rätt riktning och vinsten ökar!

De som tecknade Dividend Sweden i början av detta år via tasajtens hemsida har gjort ett klipp! (diagram källa: Infront) De som tecknade Dividend Sweden i början av detta år via tasajtens hemsida har gjort ett klipp! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Minicap-bolaget Dividend Sweden släppte sin Q3-rapport igår.

Alla tasajtens läsare hade möjligheten att teckna denna aktie vid bolagets aviserade nyemission och börsintroduktion på 25 öre, i början av detta år, via tasajtens hemsida.
Som högst har bolagets aktie noterats till 2 kr blankt. En uppgång (då) om +700 %.

Bolagets vinst före skatt uppgick till +6,0 mkr (-0,1 mkr). Samtidigt har bolagets aktieägare fått gratis tilldelning av aktier i bolagen Ripasso och MultiDocker. Värdet av dessa tilldelningar är totalt 15 öre per aktie i Dividend (8 öre för Ripasso och 7 öre för MultiDocker). Innebörden är att den som äger 1 aktie i Dividend har fått gratis aktier till ett värde som motsvarar 15 öre per aktie (i Dividend). bara denna tilldelning ger aktieägaren i Dividend Sweden över +10 % i "utdelning" (i form av gratis aktier).

Dividend Swedens aktie stängde på 1,26 kr idag och detta motsvarar ett börsvärde om 70 mkr.
Med en vinst om +6,0 mkr för 9 mån + att man fått aktier gratis till ett värde av 15 öre per aktie (över 10 % direktavkastning med tanke på att Dividens står i 1,26 kr), är sannolikheten mycket hög för att aktien kommer stå högre om ett halvår.

 

Etiketter: dividendsweden

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln