27 nov/ De matematiska trenderna fann rallyt i Sandvik och Boliden, så ser trenderna ut nu!

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Vi kan konstatera att OMX handlas lätt positivt men med ryckiga rörelser. För den som inte litar på vare sig Grenspan, Mormor, grannen (Lennart) eller sig själv, finns alltid möjligheten att låta Excel avgöra om trenden är upp eller ned i de enskilda aktierna.

I tabellerna nedan finner vi ovanligt tydliga och långa matematiska trender. I tabell 1 (nedan till vänster) kan vi se de matematiska trendvärdena (gröna positiva värden innebär att aktiens trend är positiv. Negativa värden i rött innebär tvärt om negativ trend.

I tabell 2 (till höger) : ser vi bara aktiernas stängningskurs för de olika datumen.

Av tabellerna nedan kan vi finna att Sandvik befunnit sig i en mega-positiv trend sedan början av oktober, och aktien har stigit från 94,40 kr den 3 oktober till senast betalt i fredags 112,40 kr. En uppgång om  +19 %!

Fingerprint har i stället sugits ned i sin negativa matematiska trend. Från 99,80 kr den 3 oktober, till fredagens close på 81,00 kr. Ugh! AZN har inte heller rosat marknaden.

SSAB har gjort en home-run och har stigit +40 % från 25,70 kr den 5 oktober till 35,90 kr (i fredags).

Senaste köpsignalen fick vi i LUPE som utlöste en köpsignal i torsdags, och detta samtidigt som vi fick se en säljsignal o Skanska

Till veckan får vi se hur det går! Kan Ericsson stiga vidare? Hur långt kan Boliden stiga? Kan Volvo som ser ut att vara på väg upp genom 100 kr-nivån vända upp till positivt trendvärde?

Denna matematiska tabell publiceras varje dag i tasajtens marknadsbrev!
Läs mer om tasajtens tekniska marknadsbrev, klicka här!


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

Ovanligt långa oc h tydliga matematiska trender i de enskilda aktierna just nu!
Ovanligt långa oc h tydliga matematiska trender i de enskilda aktierna just nu!
Etiketter: matematiskatrender

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln