19 december/ Fingerprint tar fart uppåt - kan uppgången fortsätta?

Fingerprint tar fart uppåt idag - den tekniska analysen pekar på att nedgångsfasen är över (diagram källa: Infront) Fingerprint tar fart uppåt idag - den tekniska analysen pekar på att nedgångsfasen är över (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

I fredagens finansblogg som publicerades efter stängningen konstaterades att den tekniska analysen pekade på att Fingerprints nedgång äntligen tagit slut.

Efter en dubbelstuds på 58,05 kr-nivån (dvs högre än föregående botten kring 57,50 kr-nivån), fick vi se robotar vara inne i aktien på köpsidan. Eftersom varken du eller jag har en robot, så innebär detta att större fiskar är inne och roddar i aktien (på köpsidan). Målkursen sattes till 62 kr-nivån för innevarande vecka.

För att läsa denna finansblogg från i fredags:
16 dec/ Fingerprint - nedgångsfasen över! Möjlig uppgång genom 62 kr-nivån nästa vecka! 

Fingerprint är en av dagens vinnare idag! Fingerprint är en av dagens vinnare idag!

Idag får vi se en pigg Fingerprint-aktie på en annars slö börs. Fingerprint är en av dagens vinnare och avancerar upp kring +1,5 %.

Dagens öppning fick vi dock se precis under 60 kr-nivån till 59,90 kr, innan köparna tog kontrollen och omedelbart förde upp aktien över
60 kr-nivån. Detta fick i sin tur nya köpare att strömma till, och Fingerprint rusade rakt igenom och vidare till nästa "hel-krona".

Vi har nu köpt in halva vår position då följande nivåer bröts:
60,00/ 60,80 kr

Vi fortsätter att bygga på om köparnas styrka kan ta aktien upp genom:
61,60/62,40 kr.

Huvudscenariot kvarstår med en kommande test av 62 kr-nivån denna vecka, och ett sannolikt genombrott på sikt.
 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!


Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln