21 dec/ Fingerprint rekylerade ned efter testen av 68 kr - finns styrkan kvar?

Fingerprint 10 min: Dubbel-studs uppe vid 68 kr (diagram källa: Infront) Fingerprint 10 min: Dubbel-studs uppe vid 68 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint föll tillbaka från 68 kr-nivån efter dubbel-studsen (testen) igår, och priset glider nu tillbaka ned mot platå-kanalens tak (se 10 min diagrammet till höger)

Att rörelserna blir mindre och mindre indikerar i vanlig ordning att något genombrott (ned) inte är sannolikt.

 

Fingerprint dagsdiagram: Köparna måste återta initiativet inom kort för att den positiva bilden skall bestå (diagram källa: Infront) Fingerprint dagsdiagram: Köparna måste återta initiativet inom kort för att den positiva bilden skall bestå (diagram källa: Infront)

Fingerprint har nu gjort ett "gap" upp, och detta är sannolikt (förhoppningsvis) ett "run-away-gap", och indikerar på fortsatt styrka.

Eftersom vi redan har sålt hälften med en god vinst, har vi nu förmånen att slippa andra hands-gissa vårt nästa beslut (utan risk för att hamna på minus).

Utgångspunkten är att Fingerprint följer minsta motståndets lag, som just nu är en fortsatt rörelse uppåt. Man skulle kunna säga att "inga nyheter" just nu är "goda nyheter". Huvudscenariot kvarstår därmed med ett kommande genombrott av 68,75 kr-nivån (se dagsdiagrammet ovan) och en test av 72-80 kr!

Vi vill nu se en hyfsat omedelbart återhämtning av den styrka vi såg, de senaste dagarna. Om Fingerprint gör en ny dagslägsta är risken relativt hög att något inte är som det ska. Det finns ingen orsak att hålla en position som faller, och vi flyttar därför upp vår stop-loss till 64,00 kr (dvs ett tick under 64 kr så säljer vi resterande del aktier). 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!


Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln