30 dec/ Årets aktie 2017 Tobii tjuvstartar uppgången, +3,7 % redan! Så ser den tekniska analysen ut inför nya året!

Årets aktie 2017 - Tobii: Tekniskt stark just nu (diagram källa: Infront) Årets aktie 2017 - Tobii: Tekniskt stark just nu (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Årets aktie 2017 har utsetts. Det kommer att bli Tobii!

Detta fastslogs i finansbloggen för några dagar sedan:
26 dec/ Tobii (66 kr) Detta blir årets aktie 2017!

Aktien har redan stigit +3,7 % sedan denna rekommendation gjordes.


Så ser den tekniska analysen ut inför det nya året:
I diagrammet ovan finner vi att aktien (som tidigare nämnt)  befinner sig i en positiv rätvinklig triangel. Enligt den tekniska analysens skolbok är det hela 70 % sannolikhet att priset bryter ut genom den horisontella linjen (dvs upp genom 83 kr). Detta förstås på längre sikt.

Granskar vi RSI-kurvan finner vi flera positiva indikationer. För det första stiger RSI-kurvan aggressivt. Det är alltid ett positivt tecken. För det andra har RSI-kurvan brutit upp genom sin fallande negativa trend, och detta är också ett positivt tecken.

Det ser därmed lovande ut för "årets aktie 2017" inför det nya året!

Om ett år får vi se hur det gick för Tobii! Kanske blir det skamvrån med mössa i hand för mig denna gång. Detta är alltid risken då man sticker ut trynet för långt ut i skottgluggen.


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: tobii

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln