12 jan/ Fingerprint vände från positiv till negativ och föll därefter -5 %, så ser den tekniska analysen ut nu!

Fingerprint dagschart (diagram källa: Infront) Fingerprint dagschart (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint fallerade i förrgår och den tekniska analysen slog om från positiv till negativa. Denna swing fick Fingerprint att falla hastiga -5 %, ned från 63 kr till 60 kr.

Hur ser då den tekniska analysen ut nu?
Vi kan konstatera att Fingerprint återupptagit den negativa trenden och RSI-kurvan har fallit ned under den fallande trenden igen. Detta är negativa inslag i den tekniska analysen.

Samtidigt kan vi se att priset är tillbaka nere vid 60 kr-nivån, men RSI-kurvan befinner sig faktiskt på en betydligt högre nivå, och detta är i sin tur ett positivt inslag.

Trenden har dock nästan alltid störst betydelse, och den är negativ. Sammantagen så är den tekniska analysen därmed neutral, och huvudscenariot inför Q4-rapporten är sidlänges handel i spannet 58-62 kr (fram till Q4-släppet).

 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln