Fingerprint åter igen under 57,25 kr - denna nivå utlöser den tekniska köpsignalen!

Fingerprint dagdiagram: Faller återigen ned under stödet på 57,25 kr (diagram källa: Infront) Fingerprint dagdiagram: Faller återigen ned under stödet på 57,25 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Kalabaliken i Fingerprint fortsätter.

Aktien faller idag ned genom stödet på 57,25 kr-nivån och detta innebär rent tekniskt en säljsignal per definition, men det finns även andra saker att ta hänsyn till.

För det första så befinner sig RSI på låga 30 och detta innebär att sannolikheten stiger för någon typ av upprekyl.

För det andra så väntar nu bolagets Q4-rapport inom kort (den torsdagen den 2 feb).

 

Fingerprint 10 min: Ingen edge i ett köp under 58 kr-nivån enligt den tekniska analysen (diagram källa: Infront) Fingerprint 10 min: Ingen edge i ett köp under 58 kr-nivån enligt den tekniska analysen (diagram källa: Infront)
Uppföljning av den tekniska bilden Låt oss följa upp den tekniska utsagan och de scenarion vi diskuterade i gårdagens finansblogg, för att läsa denna, klicka här!

I denna fastslog vi att om de misstänka inblandade, blir frisläppta finner vi en edge för inköp om följande nivåer bryts (från igår):

"...köp i fyra omgångar med en exempelvis 1 krona emellan (köp om följande nivåer bryts: 58/59/60/61)..."


Det finns en edge i ett köp ovanför 58 kr-nivån, om kursen når dit!
I diagrammet ovan finner vi att Fingerprint försökte sig på en återhämtning, till och med över 57,25 kr, men över 58 kr handlades aktien inte, och därmed fanns inte förutsättningar för något köp.

Den "strategiska swing-tradern" får därmed fortsätta att vara flat och bevaka 58 kr-nivån! Om denna nivå (58 kr) bryts finns en edge att bygga upp en lång position till stigande pris, med intention att öka position då 59/60/61 kr bryts! Inför rapporten måste man självklart minska sin volym, och endast hålla någonting om positionen visar vinst. Grundregeln för en stop-loss är allt jämt -2 %, men i en mer volatil aktie kan man under särskilda förhållanden acceptera -3 %. Upp till var och en förstås.

 
DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln