Detta blir årets aktie 2017! 

Årets aktie enligt tasajten - Tobii (diagram källa: Infront) Årets aktie enligt tasajten - Tobii (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

I slutet av föregående år utnämndes Tobii till att bli "årets aktie 2017". För att läsa denna finansblogg, klicka på denna länk:
26 dec 2016/ Detta blir årets aktie 2017!

Tobii har sedan dess klättrat blygsamma +3,4 %. Aktien befinner sig i en tekniskt positiv formation, en rätvinklig triangel, och enligt den tekniska analysens skolbok är det hela 70 % sannolikhet att priset bryter ut genom den horisontella linjen (dvs upp).

Det återstår förstås att se om denna utnämning blir lika tursam som föregående års utnämnande, då ARCAM valdes till "årets aktie för 2016". För att läsa denna finansblogg, klicka här:
27 dec 2015/ Detta blir årets aktie 2016!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: tobii årets aktie

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln