Fingerprint stabiliserar sig kring 50 kr - så ser den tekniska analysen ut!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint har stabiliserat sig kring 50 kr-nivån. Detta innebär att det finns fler köpare än säljare på denna nivå, och för att Fingerprint skall falla mer måste nya säljare komma in i marknaden.

Sannolikheten för att Fingerprint skall droppa ned under 50 kr-nivån beroende på att "köparna" blir färre är inte sannolikt. Viktiga nivåer bryts nästan alltid på grund av att aktörer köper eller säljer (inte "avstår" från att göra något).

Det i sin tur leder till ett resonemang om att Fingerprints aktiekurs kommer försöka återhämta sig något så länge ingen negativ nyhet kommer ut. Detta betyder inte att vi skall köpa aktien (utan en köpsignal), men att vi skall vara beredda att agera om RSI-kurvan bryter upp genom sitt kanaltak. Den strategiska Swing-tradern är nu flat sedan lång tid tillbaka, men är redo att gå lång.

Rekommenderad läsning för dig som är intresserad av börs och teknisk analys:
-2 feb 2017: Fed vänder ryggen till inflationen - Teknisk köpsignal i Guldet!
-4 feb 2017: Sänkt riktkurs på Ericsson - 36 kr (från 43 kr)
-30 jan 2017: Så långt ned skall Telia – teknisk analys

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln