Fingerprint studsar upp från stödet på 50 kr - har vi en köpsignal på plats?

Fingerprint dagsdiagram: Köpsignal i sikte - men ännu ej på plats (diagram källa: Infront) Fingerprint dagsdiagram: Köpsignal i sikte - men ännu ej på plats (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint stiger idag och i tasajtens finansblogg om Fingerprint igår konstaterades att det rent tekniskt fanns fler köpare än säljare på stödet vid 50 kr-nivån.

Aktien studsar nu upp hela +3,84 % men om vi "zoomar ut" och lugnar och några hekto, så ser vi att det är bara är frågan om drygt en och en halv krona.

Trenden är fortfarande negativ, även om vi förväntar oss en upprekyl som kan övergå till att bli en köpsignal. Det är inte läge att gå i förväg här, det vill säga "köpa innan köpsignalen utlösts". 

Som tidigare nämnt spelar det ingen roll om man tjänar 5 kronor mellan 52,50-57,50 kr eller mellan 58-63 kr. Det enda som egentligen är av betydelse är att aktien stiger efter att man har köpt den. I alla fall anser ditt "depåvärde" att det inte spelar någon roll.

Nåväl, köpsignalen finns i sikte nu! Om RSI-kurvan bryter upp genom kanaltaket har vi en tydlig signal på plats! Fram till dess fortsätter vi att sitta på händerna.


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln