Precise Biometrics har köpsignal i sikte - detta är nivån att bevaka!

Precise Biometrics samlar kraft - en ny köpsignal uppstår först om 4,80 kr bryts! (diagram källa: Infront) Precise Biometrics samlar kraft - en ny köpsignal uppstår först om 4,80 kr bryts! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Precise Biometrics fick en intressant köpsignal då det "fallande kanaltaket" bröts på 3,75 kr.

Aktien steg därefter resolut +19,2 % upp till 4,47 kr-nivån för att där påbörja den klassiska "åter-testen" (dvs rekylen tillbaka till utbrottsnivån).

Här finns köpsignalen - om 4,80 kr bryts
Vi kan se att aktien inte riktigt orkade upp till föregående motstånd på 4,77 kr, men om aktien kan ta dig upp över denna nivå så utlöses en ny tydlig köpsignal. Om så sker finner vi målkursen på 5,50 kr med ett målområde på 5,20-6,20 kr. Köpsignalen är därmed ännu inte på plats, men den vaksamma strategiska swing-tradern håller denna aktie och 4,80 kr-nivån under bevakning. Speciellt då bolaget tagit viktiga orders den sista tiden. 


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: precisebiometrics

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln