Fingerprint faller tillbaka något - så ser den tekniska analysen ut!

Fingerprint dagsdiagram: I väntan på köpsignal (diagram källa: Infront) Fingerprint dagsdiagram: I väntan på köpsignal (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint glider tillbaka nedför den långa backen.

Något "follow-through" (fullföljande) på gårdagens uppgång får vi inte se idag.

Detta beror förstås på att säljarna just nu är fler än köparna.

Detta är just problemet då en trend är tydlig och negativ, en rörelse fortsätter i rörelsens riktning till något inträffar. Fråga Isaac newton får du se. Varför skulle inte detta gälla även på börsen?

Men nu, nog med svammel! - hur ser den tekniska analysen ut?
Fingerprint har stöd på 50 kr och det finns få som vill sälja större volymer aktier under denna nivå, men samtidigt finns ännu ingen trigger eller orsak att kasta sig in i aktien, och det är sannolikt därför som vi ser denna avvaktande handel med lätt stigande kurs (efter testen av 50 kr), men där priset inte riktigt vill expandera på uppsidan.

Man skulle kunna säga att Fingerprint ligger i startgropen för en köpsignal i ett 100 m lopp. nu handlar det om att varken inte tjuvstarta eller nicka till då startdomaren skjuter startskottet.

Startdomaren heter RSI.
När denna kurva bryter upp genom kanaltaket utlöses en köpsignal och det är då rätt att bygga upp en lång position till stigande pris. Smidig handel i mindre bolag - köp och blanka utan aktielån till lågt courtage
För dig som vill kunna köpa aktier samt blanka aktier i mindre bolag utan aktielån - finns alltid möjligheten till att göra detta hos IG Markets, som ingår i FTSE-250 och är ett av Storbritanniens 250 "största" bolag.
-Läs mer om fördelarna av smidig handel hos IG, via denna länk!
 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln