SP500 avslutade veckan med en all-time-high-stängning!

SP500 dagsdiagram: "All-time-high-stängning!" (diagram källa: Infront) SP500 dagsdiagram: "All-time-high-stängning!" (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Nya börsrekord i USA hela veckan ut!
Vilken vecka för den amerikanska börsen!

Rekord efter rekord slogs, och veckan avslutades med ett "stängningsrekord!"

Den amerikanska börsen SP500 stängde veckan på 2351,16. Det är den högsta stängningen någonsin.

På måndag är det Presidents Day i USA, och börsen håller då helgstängt.


 

SP500 dagsdiagram: SP500 vänder ofta i mars månad (diagram källa: Infront) SP500 dagsdiagram: SP500 vänder ofta i mars månad (diagram källa: Infront)
Förhöjd risk för en vilopaus för SP500 med start i mars
SP500 rusar med stormsteg upp mot tasajtens tekniska målkurs på 2364-2514, som kalkylerats fram via Elliotts vågteori (för flera veckor sedan).

Vi har även flaggat för att detta skulle kunna ske optimalt i mars månad (snart!!!), då denna månad har en förhöjd sannolikhet för att vara en "vänd-månad" ur ett "cykel-perspektiv".

Man skulle kunna säga att marknaden rör sig i "cykler", och tenderar att vända riktning efter jämna sådana. Har marknaden gjort en viktig vändning i mars månad, ja då är sannolikheten högre för att även "nästa vändning" också kommer i mars. Titta i diagrammet till höger för du se!

Därmed dock inte sagt att det måste bli mars "året därpå".

 
DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: sp

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln