Fingerprint testade stödet på 52,60 kr - så ser den tekniska analysen ut nu!

Fingerprint dagsdiagram: Aktien testade stödet på 52,60 kr igår (diagram källa: Infront) Fingerprint dagsdiagram: Aktien testade stödet på 52,60 kr igår (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

I helgens krönika konstaterades att vår långa position åkte ut på 55,55 kr i snitt. För att läsa om denna "exit" på tasajtens finansblogg, klicka här!

Fingerprint föll ned till stödet på 52,60 kr, och vid en närmare granskning ser vi att gårdagens lägsta kurs faktisk var exakt 52,60 kr.

Ur det tekniska perspektivet finner vi att Fingerprints aktie har fallit brant, samtidigt som RSI-kurvan inte har gjort samma sak, och detta innebär att  den tekniska analysen är neutral. Detta faktum förstärks av att aktien ser ut att vara fast i spannet 52,60-68,00 kr för tillfället. Vi får därmed finna oss i att åter igen stå på sidan och titta på!

Förslag på läsning:

19 feb 2017: Eftertänksamhetens kranka blekhet – en Börskrönika om veckan som gick!
18 feb 2017: Drömmen om Ericsson - glöm uppköpet!
2 feb 2017: Fed vänder ryggen till inflationen - Teknisk köpsignal i Guldet!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln