Fingerprint nere vid 50 kr flat - så ser den tekniska analysen ut nu!

Fingerprint dagschart: Nu nere och testar 50 kr flat (diagram källa: Infront) Fingerprint dagschart: Nu nere och testar 50 kr flat (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint tar order efter order, medan marknaden piskar ned aktien 10 öring efter 10-öring. Det är ok. Vi har ingen position.

Så ser den tekniska analysen ut
Fingerprint handlas just nu på 50 kr-flat, och enligt tasajtens senaste finansblogg befinner sig aktien i en säljsignal men negativa utsikter.

Vår trading-strategi kvarstår 
Vi låter marknaden handla runt aktien bäst den vill. Vi riskerar bara ett bet då oddsen är i vår favör, och det är de inte just nu. Sannolikhetsmässigt är det ganska nära 50/50 % om aktien testar 47 eller 53 först. Lite negativt tiltning, finns förstås, i och med att RSI faller och aktien har brutit 52,60 kr.

Här finns köpsignalen
Köpsignalen finner vi då RSI-kurvan bryter upp över 51 kr, eller om priset gör en intraday-köpsignal.

 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln