Fingerprints konkurrent visar framfötterna - detta gäller nu!

Fingerprint dagchart: let the trend - be your friend (diagram källa: Infront) Fingerprint dagchart: let the trend - be your friend (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprints konkurrent avancerar framåt
En av Fingerprints konkurrenter, kinesiska GOODIX förklarade igår i Barcelona att de är på väg att bli nummer på den kinesiska hemma-marknaden. Det rapporterar nyhetsbyrån Direkt.

Så reagerar marknaden
Marknaden svarar med att ställa ned aktien till 49 kr-nivån. Någon som sker under relativt enkla förhållanden då trenden är negativ samtidigt som aktien precis brutit ned under stödet på 52,60 kr (och per definition befinner sig i en säljsignal). Allt detta spelar förstås ingen roll eftersom vi inte har någon position. Varför riskera ett bet i en aktie med fallande trend, då fallande priser är ett bevis på att säljarna är i majoritet.

Nåväl, Fingerprint har fortfarande styrfart och en bra produkt, de tar order efter order, och värderingen är nu både låg och lockande. Av denna anledning så fokuserar vi nu på en köpsignal, och enligt föregående analyser har vi fastställt att en sådan kan bli aktuell om:
1) Fingerprint skapar en intraday köpsignal (10 min chartet) i stigande trend
2) Fingerprint stiger på ett vis så att RSI-kurvan bryter upp genom sitt motstånd på 51.På tasajtens finansblogg kunde man igår läsa om hur man förslagsvis agerar:

Så agerar du nu (från gårdagens finansblogg på tasajten)
Vi handlar bara det vi ser, och just nu ser vi en aktie utan tekniskt styrka. Den strategiska swing-tradern sitter på händerna (den kanske allra mest underskattade tradingstrategin?) med en flat-posse och inväntar en saftig köpsignal.

Källa: 28 feb 2017 - Fingerprint levererar ny produkt - vad gäller rent tekniskt?

Detta förslag på hur man bäst agerar i Fingerprint just nu, står även idag. Nästa stöd i Fingerprint befinner sig på 40 kr-nivån.

 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln