Fingerprint faller mer och RSI når 30 - har vi en köpsignal på plats?

Fingerprint dagschart: Nedgången har nu tagit RSI ned till 30 - nu får vi se hur köparna reagerar (diagram källa: Infront) Fingerprint dagschart: Nedgången har nu tagit RSI ned till 30 - nu får vi se hur köparna reagerar (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Nedgången fortsatte i Fingerprint
Fingerprint faller ytterligare -1,49 % idag, och säljarna dominerar fullständigt.


Vad säger den tekniska analysen?
Nedgången har nu tagit RSI-kurvan till 30 och detta innebär att en upprekyl kommer allt närmare. Vi kommer nu få en fingervisning om hur starka, eller snarare "hur svaga", köparna egentligen är.

RSI på 30 - har vi en köpsignal på plats?
Någon köpsignal finns inte på plats, och den strategiska swing-tradern fortsätter att vara flat, då vi (du och jag) inte köper någonting som faller. Ur det tekniska perspektivet befinner sig aktien i någon typ av säljsignal, och målområdet befinner sig kring 40-45 kr. Då aktien är lågt värderad fortsätter vi att leta en teknisk köpsignal, med en fördelaktig entry. Någon sådan finns dock ännu inte på plats.

För att läsa tasajtens finansblogg, och tidigare publicerad inlägg om Fingerprint:
-Läs senaste inläggen om Fingerprint, klicka här!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln