Fingerprint faller -2,38 %, så ser den tekniska analysen ut!

FING B dagschart: Närmmar sig det fallande motståndet - upp till bevis alldeles strax för marknaden! (diagram källa: Infront) FING B dagschart: Närmmar sig det fallande motståndet - upp till bevis alldeles strax för marknaden! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint vill just nu varken stiga eller falla i någon större utsträckning. 

Detta även om priset på dagsbasis förändras många procent, men eftersom det sker under var annan dags-principen så ligger priset stilla kring 35-37 kr.

Så ser den tekniska analysen ut
Aktien är neutral och kommer fortsätta att färdas sidlänges, mest troligt fram tills Q1 avslöjas. Då får vi se hur illa ställt det verkligen är. Denna neutrala färd kommer ta priset till det fallande motståndet och här kommer (som bekant) såväl köpare som säljare att bli tvingas att bekänna färg.

RSI-kurvan tragglar sig uppåt. Vi fortsätter att bevaka ett genombrott av 52, som skulle utlösa en köpsignal.


Rekommenderad läsning:
-För att läsa de senaste inläggen på tasajtens finansblogg om Fingerprint, klicka här!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här! 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln