Tesla avslutade veckan med ännu ett nytt all-time-high!

New York Times bestseller: Boken om ELON MUSK skriven av Ashlee vance. Rekommenderas! New York Times bestseller: Boken om ELON MUSK skriven av Ashlee vance. Rekommenderas!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Tesla snart världen största biltillverkare
Elon Musk håller som bäst på att bygga upp världens största bilföretag, och den som läst New York Times bestseller bok ELON MUSK, vet att han tagit sig dit  han är idag genom åtskilligt tuffa men korrekta besluta.

I denna bok framgår det tydligt och väl att de som arbetar för Elon Musk har enorma krav på sig och att negativa attityder inte har något att göra på hans företag. I gengäld får de som arbetar hos honom var en del av framtiden.

Elon Musks sätt löser problem genom att anställa de smartaste människorna han kan få tag i, och så "...löser vi problemen under vägens gång...".


 

Finansmarknaden är hård men rättvis
Vad Elons Musks konkurrenter, och politiskt vinklade artiklar har för åsikter om Tesla har förstås ingen bäring alls på bolaget aktie. På finansmarknaden är rättvisan och åsiktsfriheten som mest maximal. Den som tror på bolaget köper aktien till rådande börskurs. Den som inte gör det - säljer.

Teknisk analys - utsagan
Tesla avslutade veckan med att notera ännu ett nytt all-time-high på USA-börsen. Aktien befinner sig enligt teknisk analys inne i en köpsignal och är på väg upp mot $1000 (på mycket längre sikt förstås). I första hand skall aktien upp +20 % efter det senaste nya rekordet. Enligt teknisk analys är tumregeln att ett nytt all-time-high för en aktie,  innebär en köpsignal med sikte på (just) +20 %.

Den som följer tasajtens finansblogg har köpt Tesla då köpsignalen togs upp, samt låst in vinst på halva positionen, och glider nu med på en räkmacka med låg risk.

Rekommenderas läsning - tidigare inlägg om Tesla på tasajtens finansblogg:
4 april 2017: Tesla signalerar för fortsatt uppgång på +20 %!
10 april 2017: Tesla noterar styrka +3 % och nytt all-time-high, dags att låsa in partiell vinst!
22 april 20107: Tesla på väg mot nya rekord - snart är de bensindrivna bilarna endast ett minne blott!

26 april 2017: Tesla steg upp till ett nytt-all-time-high! Så ser den tekniska analysen ut! 
DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här! 

Etiketter: tesla

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln