Tesla rusar +3,9 % till ännu ett nytt all-time-high som ett skott, snart är alla bensindrivna bilar ett minne blott!

TESLA daily: Vi är långa och aktien rusar - fattas bara annat. Snart är de bensindrivna bilarna endast ett minne blott (diagram källa: Infront) TESLA daily: Vi är långa och aktien rusar - fattas bara annat. Snart är de bensindrivna bilarna endast ett minne blott (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

RALLY I TESLA +3,9 %
Tesla befinner sig i en köpsignal och alla som följer tasajtens finansblogg har köpt aktien och är långa.

Idag rivstartar Tesla med en nätt uppgång om +3,9 %.

Fattas bara annat. Elon Musk har positionerat Tesla i Pole Position, och trots negativa artiklar om bolaget samt återkallade bilar, så rusar aktien.

Fattas bara annat. Om några år är de bensindrivna bilarna endast ett minne blott, och Elon Musk kontrollerar laddningsstationer över hela jordklotet.

Idag rusar aktien upp till ännu ett nytt all-time-high! Den tekniska målkursen befinner sig +20 % ovanför förra all-time-high (288 kr), dvs målkurs 345,60 kr. Läs om denna köpsignal som publicerades på tasajtens finansblogg den 4 april 2017:
4 april 2017: Tesla signalerar för fortsatt uppgång på +20 %!


Rekommenderad läsning:
-De senaste artiklarna om Tesla


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: tesla

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln