Fingerprint försöker skapa en upprekyl - som mest sannolikt kommer att misslyckas!

FING dagschart: tillfällig upprekyl - aktien mest sannolikt på väg ned under 30 kr-nivån på sikt (diagram källa: Infront) FING dagschart: tillfällig upprekyl - aktien mest sannolikt på väg ned under 30 kr-nivån på sikt (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint kämpar för att återfå förtroendet hos marknaden. problemet är bara att det att just nu saknas positiva nyheter.

Man skulle kunna säga att marknaden förutspår fortsatt utveckling i den fundamentala trendens riktning (dvs avtagande vinstutveckling ger utsagor om en fortsatt deklinerande vinstutveckling).

Så ser den tekniska analysen ut
Rent tekniskt finner vi Fingerprint i ett försök till upprekyl, men det finns inga större köpare under dessa premisser. Huvudscenariot är att Fingerprint fortsätter sitt försök att stiga, men detta är mest sannolikt endast vattentramp, och aktiekursen vänder i stället ned under 30 kr-nivån på sikt med målområdet 22-28 kr.


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här! 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln