Fingerprint försöker rekylera upp - men köparna är inte i majoritet!

FING dagschart: Köparna orkar inte skapa något övertygande upprekyl (diagram källa: infront) FING dagschart: Köparna orkar inte skapa något övertygande upprekyl (diagram källa: infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Sist vi tittade till Fingerprint i förrgår fann vi denna på 31,57 kr.

Idag två dagar senare kan vi se att marknaden inte lyckats lyfta aktien på något vis. Sista betalkursen idag blev 31,35 kr. Några små ören lägre, men knappast högre!

Teknisk analys
RSI-kurvan har stigit upp över 30-nivån och detta triggar normalt sett nya köpare, men Fingerprint klarar inte av att rekylera upp i någon större bemärkelse. Den senaste utsagan står, med ett kommande nedställ genom stödet på 30 kr-nivån. Den viktigaste frågan kvarstår: Hur mycket är aktien fundamentalt värd om nästa kvartal slutar minus? Så länge marknaden inte vet om så blir fallet, finns ingen logik i ett köp, och därför kommer aktien få svårt att stiga på allvar.

Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen på tasajtens finansblogg om Fingerprint


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln