Tesla nu nära ännu ett nytt all-timehigh!

Tesla daily: Om 50 år tillverkas bara el-bilar. Hur stor del av marknaden kommer Tesla att ha? (diagram källa: Infront) Tesla daily: Om 50 år tillverkas bara el-bilar. Hur stor del av marknaden kommer Tesla att ha? (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Kampen om el-bilsmarknaden pågår för fullt. Tesla leder utvecklingen och om 50 år kommer endast el-drivna bilar att tillverkas.

Tesla håller som bäst på att utveckla även lastbilar. Nästa steg blir förstås det eldrivna flygplanet!

Vi har en köpsignal på plats och vi har såväl köpt som tagit hem vinst på halva positionen. Tesla handlas nu (324,74) endast  0,89 % i från ännu ett nytt all-time-high (327,66).

Teknisk analys
RSI-kurvan föll temporärt ned till neutrala 50-gränsen men här kom köparna tillbaka. Detta faktum bekräftar den underliggande styrkan! Vi kan även i diagrammet (ovan) se att aktien befinner sig i en tydligt positiv och brant uppåt-lutande kanal.


Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen på tasajtens finansblogg! 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!
DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 
Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln