Fingerprint på väg ned under 30 kr - kan detta skapa ett köpläge?

FING dagschart: Aktiekursen orkar inte rekylera upp trots det låga RSI-värdet (diagram källa: Infront) FING dagschart: Aktiekursen orkar inte rekylera upp trots det låga RSI-värdet (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint allt närmare 30
Fingerprint glider närmare stödet på 30 kr. Eftersom det låga RSI-värdet inte klarar skapa någon upp-rekyl så är inte marknaden redo för ett lyft (ännu).

Den mest sannolika utvecklingen
Det mest sannolika scenariot är att Fingerprint helt plötsligt faller ned under 30 kr-nivån. Vi får då se om det finns något intresse kvar i aktien på köpsidan.

Om sidomarknaden tar fart, har vi århundradets köpläge. Givet att vi samtidigt får en tydlig köpsignal. Vår strategi är (kvarstår) att fortsätta att stå på sidan tills vi har en köpläge med en tydlig edge (fördel i marknaden).


Rekommenderad läsning - andra blogginlägg på tasajtens finansblogg
-De senaste analyserna av Fingerprint!
-De senaste analyserna av Tesla!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln