Fingerprint allt närmare 30 kr-nivån, brott av stödet nu nära!

FING dagsgraf: Allt närmare 30 kr-nivån, idag 30,28 kr (diagram källa: Infront) FING dagsgraf: Allt närmare 30 kr-nivån, idag 30,28 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Det oundvikliga går ej att undvika
Det oundvikliga är på väg att ske. Fingerprint noterade ännu en lägre betalkurs denna månad. I morse fick vi se Fingerprint falla ned till 30,28 kr (low), och inom kort kommer aktien att betalas under 30 kr.

Det är dessvärre långt kvar till Q2 som i princip är det enda som kan få trenden att vända. Frågan är dessutom när vertikalbranscherna (som det så fint kallas), läs de "smarta korten", kan tänkas synas i resultaträkningen. Knappast mer än en aning i Q2-rapporten.

Den tekniska analysen står - negativ genombrott att vänta
Huvudscenariot är att Fingerprint faller ned mot 25-28 kr i väntan på positiva nyheter. Den strategiska tradern fortsätter att stå på sidan, för att invänta rätt läge.

Rekommenderad läsning:
-För att läsa alla inlägg om Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!
 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln