Fingerprint föll ned under 30 kr - så ser den tekniska analysen ut!

Fing 10 min: Föll ned under 30 kr-nivån igen (diagram källa: Infront) Fing 10 min: Föll ned under 30 kr-nivån igen (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint noterade två på varandra följande högre bottnar, och det fanns tecken på styrka, även om ingen konkret köpsignal fanns på plats. 

Fingerprint föll idag ned under 30 kr-nivån och noterades som lägst till 59,64 kr. Det fanns dock köpare kring detta stöd (30) och aktien studsade omedelbart tillbaka upp igen.


 

FING dagschart: Fast i spannet 30-40 kr FING dagschart: Fast i spannet 30-40 kr

Så ser den tekniska analysen ut!
Fingerprint vill inte falla ned under 30 kr på allvar. Detta innebär dock inte att någon köpsignal är på plats. Först om Fingerprint bryter 32,50 kr, eller om dags-RSI stiger upp över 52 så utlöses, som bekant, en köpsignal.

Därmed kan vi konstatera att ingenting nytt har tillkommit, och vi fortsätter att stå på sidan i väntan på en tydlig köpsignal.


Rekommenderad läsning:
-Senaste inläggen om Fingerprint på tasajtens finansblogg


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här! 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln