Fingerprint nådde målkursen 38 kr, säckade sedan ihop - gör dig beredd på ny köpsignal!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Nådde målkursen 38 kr, och säckade sedan ihop totalt!
Fingerprint rusade upp till sin tekniska målkurs 38 kr, med en högsta notering på 38,20 kr. Här fanns tydligen fler större aktörer, (kanske någon av tasajtens större institutioner?) som passade på att låsa in sin vinst, efter den hysteriska uppgång som vi fått bevittna under två dagar. Eller så bara tusentals mindre aktörer, kanske följare av tasajten de med? 

Strunt samma, aktien nådde min målkursen denna gång och kort där på säckade aktien ihop. Idag fick vi se en mäklarfirma sätta "sälj" på aktien med riktkursen "22" kr, kanske bidrog detta till att förstärka dagens nedgång. Kanske inte.

Teknisk analys
Fingerprint har nu fått tillbaka ett till synes negativt momentum, och då aktien avancerade nedåt på ett aggressivt vis idag. Den underliggande negativa trenden har dock vänt och nedgången kommer inte expandera i någon större bemärkelse från denna nivå. Fingerprint måste nu konsolidera och bygga upp en ny bas-formation av något slag. Den strategiska swing-tradern letar en köpsignal och är beredd att bygga upp en ny lång position, med kort varsel!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint, på tasajtens finansblogg!


Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln