Fingerprint visar motståndskraft - så agerar du nu!

FING dagschart: Vinden har vänt - den tekniska analysen är positivt tiltad! (diagram källa: Infront) FING dagschart: Vinden har vänt - den tekniska analysen är positivt tiltad! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Vinden har vänt - trend nu inte längre ned
Det finns köpare i Fingerprint, och vinden har vänt. Den underliggande trenden är inte längre "negativ" utan "neutral/ positiv".

Så ser den tekniska analysen ut nu
Min tolkning av den tekniska analysen och de mönster och rörelser som Fingerprint skapat pekar på att nedgången inte kommer att ta vid igen, utan tvärtom! så är aktien på väg upp i en ny swing.

Tro ska man dock göra i kyrkan. Vi handlar bara det vi ser, och just nu ser vi en aktie som samlar kraft för ett nytt uppställ.


Utsagan - detta kommer mest sannolikt att ske enligt den tekniska analysen
Huvudscenariot är att Fingerprint lallar runt kring 33-36 kr med positiv underton, och bildar en ny basformation i detta spann. När vi sedan minst anar det så bryter att aktien på nytt upp, och vi kommer få en ny köpsignal med målkursen 42-52 kr.

Så agerar du nu
Den strategiska swing-tradern vet att allt kan hända, och riskerar inte ett bet förrän denna fått tydlig bekräftelse på att ovan nämnda positiva scenario har startat. Notera att Fingerprint trots allt befinner sig i någon typ av rekylfas efter förra testen av 38,20 kr.Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint, på tasajtens finansblogg!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln