Fingerprint vill inte ta fart uppåt - så ser den tekniska analysen ut nu!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Köparna i Fingerprint hade chansen
Fingerprint handlas just nu i en fallande kanal, och vi fick här om veckan se ett uppställ efter att bolaget meddelade att man lyckats komma med på ett av Microsofts tangentbord, med biosensor. Denna order är en massprodukt order, men storleken är dock mindre än vid en smartphone order, förklarade VD:n.

Teknisk analys
Fingerprint glider nu tillbaka nedåt i sin fallande kanal, och RSI-värdet har fallit ned under 52. Detta är ett negativt inslag i den tekniska analysen. Marknaden hade chansen att bygga upp en ny styrka, men tog den inte. Det finns sålunda säljare i aktien just nu och de är i majoritet. huvudscenariot är att Fingerprint fortsätter att glida ned mot 31-33 kr i väntan på en köpsignal och Q2.

Rekommenderad läsning
-De senaste tekniska analyserna på Fingerprint, på tasajtens finansblogg!

 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln