Fingerprint glider vidare nedåt - så långt ned kan aktien falla!

FING dagschart: Trenden är lätt negativ (diagram källa: Infront) FING dagschart: Trenden är lätt negativ (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint glider nedför kullen
Fingerprint har skapat en tydlig lätt fallande kanal, och eftersom marknaden just nu varken vet ut eller in, så följer den minsta motståndets lag.
Som denna gång helt enkelt innebär att aktien fortsätter i trendens riktning. Där trenden just nu är det samma som kanalen 8som lutar lätt nedåt).

Teknisk analys
Den fallande rörelsen fortsätter att pressa RSI-kurvan nedåt, och vi kan i diagrammet ovan se att denna nu fallit ned under 52-nivån. Enligt den tekniska analysen är detta ett svaghetstecken och sannolikt kommer detta faktum att pressa aktien lägre.

Huvudscenariot är att Fingerprint glider ned mot 30 kr-nivån, där starkt stöd finns. Där nere förväntar jag mig neutral sidlänges rörelse i väntan på att bolaget skall förklara mer om hur det går i sin Q2-rapport!


För dig som vill handla Fingerprint, både lång och kort, med hävstång kan jag rekommendera
IG Markets:

-Läs mer om fördelarna med att handla hos IG, klicka här!
-Öppna konto hos IG, klicka här!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln